Gazetemiz Sahibi Ayhan Polat’ın rahatsız duyduğu burnundaki kemik eğriliğinden dolayı yeterli nefes alamama, uyku apnesi ve bademciklerine başarılı bir ameliyat yapıldı.

Orhangazi Özel Atakent Hastanesi’nde yapılan operasyon yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Başkan Polat’ın sağlık durumu iyi. Bir gece hastanede kalan Polat, 26 Kasım 2020 günü hastaneden taburcu oldu.

Ameliyatı gerçekleştiren, Orhangazi Özel Atakent Hastanesi’nde Kulak-Burun-Boğaz Hekimi Ahmet Kaygusuz hocanın diyetini başarıyla uygulayan Polat’ın burnunda ki tamponlarda 28 Kasım 2020 Cumartesi günü alındı. Polat’ın sağlık durumunda hızla iyileşme görüldüğü, kısa süre içinde yayınlarının başında olacağı açıklandı.

Polat, yaptığı açıklamada, ‘’Orhangazi Özel Atakent Hastanesi’nin tüm görevlileri, ellerinden gelen hizmetin en iyisini yapma gayreti içinde oldular.   

Tedavimde emeği geçen tüm görevlilere teşekkür ediyorum. Gerek Yalova gerek Gemlik Özel Atakent Hastanelerinin hastalarına verdikleri değeri bire bir gördüğüm tedavi sürecinde yaşadım. Hepsinden Allah razı olsun. Böylesi başarılı, güler yüz ve işinin ehli sağlıkçıların olduğu ülkemizde ne kadar şanslı insanlar olduğumuzu gördük.’’ Şeklinde konuşarak, memnuniyetini dile getirdi.