Şahin; “AK Parti teşkilatları dur durak bilmeden çalışan gönüllü, fedakar ve vefakar kişilerden oluşan bir ailedir. 1,5 yılı aşkın süredir dava olarak bellediğim bu yolda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev aldım. Bu kutlu davada tek hedefim görevimi layıkıyla yerine getirmek oldu.

Üyesi ve mensubu olmaktan gurur duyduğum partime, davama ve çok sevdiğim güzeller güzeli şehrim Yalova’ma bundan sonra Belediye Başkan Yardımcısı olarak hizmet etmeye devam edeceğim.

Bu vesileyle; Görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen başta Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş olmak üzere, İl Başkanımız Muğlim Bağatar, Milletvekilimiz Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk, İl Genel Meclis Başkanımız Hasan Soygüzel, İl Kadın Kolları Başkanınız Melahat Yalçın, İlçe ve Belediye Başkanlarımıza ve tüm siyasi büyüklerime teşekkür ederim.

Son olarak;
Birlikte dava arkadaşlığı yapmaktan gurur duyduğum, dostluklarını kazandığım Gençlik kolları İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe ve Belde Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Üniversite Teşkilatımıza, Mahalle Başkanlarımıza, Köy Temsilcilerimize ve yönetimlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Dinamik çalışma azmi ve Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek genç kardeşlerimden ayrılmanın burukluğu ile sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” Açıklamasında bulundu.