AK Parti Yalova Gençlik Kolları, Sosyal Politikalar Başkanlığı'nın düzenlediği etkinliğe; AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak da katıldı. Özel çocuklar, Star AVM’ de kendileri için hazırlanan sahnede şarkılar söyleyip, şiirlerini okudular. Ayrıca özel çocuklar, yıl boyunca dernekte yapmış oldukları resimleri, etkinlik kapsamında sergilediler. Günün sonunda ise, özel çocuklar ve AK Partili gençler hep birlikte sinemada film izlediler.

   Gerçek engelin ancak yüreklerde olduğunu söyleyen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Şahin; "Engeller sevgi ile aşılır. Bu nedenle toplumsal sorumluluğumuzun öneminin farkındayız ve çalışmalarımızı bu amaçla yürütüyoruz. Toplumda barış, huzur ve refahın sağlanması, engellerin aşılması için özel çocukların her zaman yanında olacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Devletimizin desteği ile de engelli bireylerimizin imkanları her geçen gün iyileştiriliyor.

  3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğimizde kardeşlerimizin mutluluğuna şahit olduk. Tüm gençlerimize çağrımdır; gerçek engel sevgisizliktir. Bu engeli de gelin hep beraber aşalım" ifadelerini kullandı.