Yalova’nın Çiftlikköy ilçesi Sultaniye Mahallesinde ikamet eden Şehit Teğmen Talha Bahadır, Suriye’de 4 Mayıs 2022 tarihinde devam eden SET-HENDEK faaliyetinde, BTÖ tarafından yapılan havan saldırısı sonucu yaralanarak, tüm müdahalelere rağmen de kurtarılamayarak Şehit düştü.

Çiftlikköy Şehit Baçerettin Özgür İlkokulu Müdürü Hakkı Bahadır'ın oğlu olan Şehit Teğmen Talha Bahadır’ın vefat haberi, tüm Türkiye ve Yalova’da büyük üzüntüyle karşılandı.

AK Parti’nin iftarına 3 bin kişi katıldı AK Parti’nin iftarına 3 bin kişi katıldı

Şehit Teğmen Talha Bahadır’ın cenazesi, Çiftlikköy İlçe Jandarma Komutanlığında karşılandıktan sonra, Sultaniye Merkez Camiine getirildi. Cenaze namazı öncesi, Kur'an-ı Kerim okundu. Şehit Telha Bahadır için hep bir ağızdan dualar edildi.

Baba Bahadır, ‘’Vatan Millet davasından vazgeçmeyiz’’ 

Baba Hakkı Bahadır, ‘’Oğlumu, para için, bir başka amaç için değil, vatan için, millet için, bayrak için, Suriye’ye gitti. Dini için, vatanı için bir değil, binlerce Talha’yı feda ederiz. Biz dimdik ayaktayız. Millet ve vatan davasından vazgeçmeyiz. Bu camide daha önce babamın namazını kaldırmıştım. Bugün de Şehit oğlum Talha’nın namazını kıldırıyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Sultaniye Mahallesi, Bayrak Caddesi Funda Sokak: 12/2 Çiftlikköy/Yalova adresinde ikamet etmekte olan Şehit Teğmen Talha Bahadır’ın cenazesi bugün (5 Mayıs 2022) tarihinde, ikindi namazını müteakiben Sultaniye Merkez Camiinde kılınarak, gözyaşları arasında Sultaniye Mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye 1000'lerce kişi katıldı. Sultaniye Merkez Camiine giden cadde ve sokaklar, yüzlerce araçla dolup taştı.