Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi’ni özel olarak açılan seansta aileler, filmi izlerken duygusal anlar yaşandı.

Minnettarız…

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Yalova Belediyesi olarak ‘İyi Ki Varsın Eren’ filmini Yalova’daki şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve ailelerine özel olarak hazırladığımız bir seansla buluşturduk.  Kelimeler kifayetsiz, söyleyeceğimiz söz yok… Minnettarız… Vatanımız uğruna şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

Yalova Belediyesi ve Başkan Vekiline Teşekkürler

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İla; “Aziz şehitlerimizin kıymetli emanetleri şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri ile birlikte ‘İyi Ki Varsın Eren’ filmini izledik. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, sınırlarımızın güvenliği, milletimizin barış içerisinde yaşaması için her türlü tehdit ve tehlikeye karşı mücadele eden güvenlik güçlerimiz ile bu uğurda canlarını feda eden şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Kahraman gazilerimize ise rabbim sağlık ve afiyet versin” dedi.