Yapılan referandum sonrasında Yalova’nın 14. Mahallesi olan Seyrantepe sakinleri hak ettikleri hizmeti Yalova Belediyesinden almaya devam ediyor. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın talimatıyla Seyrantepe Mahallesinde yıllardır özlem duyulan hizmetler sırayla hayata geçiriliyor.

Salman “Her mahallemize eşit hizmet”

Her mahalleye eşit hizmet edildiğini belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Göreve geldiğimiz günden itibaren mahallelerde ayrım yapmaksızın çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Merkez odaklı yatırım yapmıyoruz. Sadece seçim zamanları siyasi kişilerin aklına gelen kenar mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız tüm mahallelerimize ayrım yapmadan eşit hizmet götürmek. Adnan Menderes Mahallesi ne hizmet görüyorsa Seyrantepe Mahallesi de o hizmeti görecek. Mustafa Kemal Paşa ne hizmet görüyorsa Bağlarbaşı Mahallesi de o hizmeti alacak. Bu anlayışımız ile 14. Mahallemiz olan Seyrantepe Mahallesi’nin çehresini güzelleştiriyoruz” dedi.

Salman “Halkımıza hizmet için görev başındayız”

“Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, alt yapısı tamamlanan Seyrantepe Mahallemizde çalışmalarını sürdürüyor” diyen Başkan Salman sözlerini şöyle sürdürdü; “Öncelikle bu mahallemizde alt yapı çalışmalarını tamamladık. Şimdide ekiplerimiz kilit taşı döşeme, oluk ve bordür çalışmalarını kısa sürede tamamlayacak. Ekiplerimiz 3 ile 4’üncü sokakta çalışmalarını bitirdi ve6. sokakta parke yapımına başladı. Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızın en büyük sıkıntısı altyapı sorunu ve buna bağlı olarak yollardı. Söz verdiğim üzere çalışmalarımızın bir kısmı bitirdik. Olumlu yönde teşekkür telefonları alıyorum. İnşallah Kurban Bayramı sonrası çalışmalarımızın tamamı bitecek ve Seyrantepe Mahallemizin çehresi tamamen değişmiş olacak. Halkımıza hizmet için mesai mefhumu gözetmeksizin görev başındayız.”