Keçiş, şunları söyledi:

“Paşakent mahallesinde bir kulüp; sahipsiz, gariban… 2011’de iki ufak çocuğun okul duvarı arkasında sigara içerken görüp bu kulübü kurduk. O çocukları kötü alışkanlıklardan alarak spora teşvik edip o kötü hayata alışmaktan kurtardık. Yüzlerce çocuğumuz, gel gör ki 2018 yılında dahi halen kurtarılmayı bekliyor. Biz de bu çocuklarla hala aynı şekilde ilgileniyoruz.”

Keçiş, sözlerine şöyle devam etti:

“Sahası var, yaptılar terk ettiler. Sporcu var, tuvalet yok. Ağaç altlarında yapıyor gençler. Çünkü cami tuvaleti paralı ve çocuklar girmesin diye yöneticileri, idman saatlerinde nöbet tutuyor.  Sporcu var, giyinecek bir yerleri yok. Çocuklar sokakta giyiniyorlar. Aileler ve izleyen vatandaşlar ayakta duruyor, oturacak yer yok. Sonra diyorlar ki çocuklara sahip çıkalım siyasetçiler.”

Keçiş, sözlerine şöyle son verdi:

“Seçim zamanı gelince vaatler veriyorlar ama! Bizde karar aldık tüm aileler ve çocuklar toplanıp bir tv kanalını çağırıp tüm Türkiye’ye isyanımızı anlatarak bu çocuklar üzerinden rant elde edenleri bu mahallelerimiz ve bu çocuklar üzerinden vaatler vererek bir yerlere gelmek isteyenleri avazımız çıkana kadar bağırıp protesto edeceğiz. Bu güzel mahallenin çocukları ve Yalova’nın tüm gençlerini çağırıp onların da sesi olacağız sahipsiz kalmayacak birileri gelip gerçekten bu mahalleye değer verip Bu çocuklara sahip çıkacaktır devletimiz sesimizi duyar inşallah Bu sesleri duyulmayan çocukların isyanıdır.”