Geçtiğimiz hafta sonu açık büfe kahvaltı hizmetini de hayata geçiren Sporium Alança, açık büfe kahvaltı yapan müşteriler tarafından tam not aldı. 35 çeşit kahvaltı ve kusursuz hizmet sunan Sporium Alança’nın, hafta sonları şenleneceği görülüyor. 

Genç işletmeci Yılmaz Şen Yalova Manşet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada; “Haziran 2018 başında Sporium Alança’da müşteri yoğunluğumuz, yeni açılan bir işletmeye göre bir hayli fazlaydı. Yalova-Bursa Karayolu üzerinde bulunmamızdan dolayı şehir dışından, yurt dışından, özellikle doğa ile iç içe olmamızdan dolayı Ortadoğu ülkelerinden gelen turistler tarafından tercih edilen bir işletme olduk.

Sporium Alança’nın konumu başta olmak üzere, tesis içinde yeşil alanlar, çocuk parkı, yapay şelale ve ailelere yönelik localardaki barbekülerin müşterilerimiz tarafından büyük beğeniler aldığını gözlemledik. İşletmemizde tecrübeli personel ile en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Çok verimli bir yaz dönemi geçirdik. Yeni açılmış bir işletme olarak müşteri yoğunluğu bizi tatmin etti.

Serpme kahvaltıyı zengin tutmaya çalıştık. 35 çeşit sunuyoruz. Aynı zamanda tek kişilik kahvaltı tabaklarımız mevcut. Sıcak olarak; sucuk tava, sağanda sucuklu yumurta, mıhlama, menemen çeşitlerimiz mevcut.

Kahvaltı dışında, ızgara çeşitlerimiz var. Izgarada bizim ön plana tuttuğumuz; masalarımızdaki ve bahçelerimizdeki barbekülerimiz. Müşterilerimiz isterlerse barbekülerimizde kendimiz de pişire biliyoruz. Müşteri kendisi de sipariş ettiğini pişirebilir.

Bizim ana işimiz düğün, nişan, özel gün ve etkinliklere ev sahipliği yapmak, kendi kır bahçemizi yaptık. Kır düğünlerinde iddialıyız. Yalova-Bursa Karayolu üzerinde olduğumuz için Restoran avantajına da sahibiz. Toplu yemekler olsun, müşteri yoğunluğu olsun açıldığımız günden bu yana bizi tatmin etti. 10 civarında kır düğünü organizasyonu yaptık. Yeni açılmış bir işletme olmamıza rağmen bu kadar ilgi bizi mutlu etti’ şeklinde konuşarak Yalova’da yeni bir markanın doğduğu müjdesini verdi.

Haber: Aleyna Toluç