Kenan Engin Başkanlığında toplanan yönetim kurulu toplantısına; Tahsin Becan, Celal Özel, Meltem Engin, Mustafa Öksüz, İbrahim İnce, Rüya Gönültaş, M. Edip Özyılmaz, Nurten Kalyoncu katıldı.

İDO Genel Müdürü Orhan’dan hasar açıklaması İDO Genel Müdürü Orhan’dan hasar açıklaması

Kurucu üyelerin yanı sıra, yeni yönetimde görev yapacak olan; Kemal Ayka, Cemil Demiryürek, Engin Barman, Çiğdem Metan, Ahmet Aydın, Ümit Yılmaz, Şeref Tali, Bahar İnce ve Ali Ege de toplantıda yer alan isimler oldu.

Ayrıca, Spor faaliyetlerinde oldukça donanımlı Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Salih Kılıç, Yalova Gençlik Spor Şube Müdürü Murat Altuntaş, İstanbul TÜFAD Başkan Yardımcısı Nejdet Toker de toplantıya katılım sağlayan isimler oldular.  

Başkan Kenan Engin yaptığı açıklamada, ‘’Hedefimiz, ülkemizin en uzun deniz sahiline sahip olan Yalova’da, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlayarak, aynı zamanda da Su Sporlarını turizmine kazandırmaktır. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile beraber başta valimiz ve belediye başkanlarımızın katkıları ile bölgemizi Su Sporlarının merkezi haline getirmek için çalışacağız.’’  Açıklamasında bulundu.