Subaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri,ekmek,pide, unlu mamulleri, süt ve süt ürünlerinin sağlıklı ve hijyen koşullarda üretildiğini kontrol etmek amacıyla denetimleri gerçekleştirdi.

Subaşı Belediyesi Zabıta ekipleri belde de faaliyet gösteren marketlere, dondurmacılara ve fırınlara incelemelerde bulundu.

Dükkânların ve ürünlerin temizliğine, etiket ve ambalaj kontrolüne kadar birçok konunun titizlikle incelendiğini belirten Subaşı Belediyesi Zabıta Müdürü,‘’Beldede ki iş yerlerini düzenli olarak denetliyoruz, İnsan odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde Subaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri olarak Subaşının sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun ürünler tüketebilmesi amacıyla, firmaları düzenli olarak denetlenmektedir. Söz konusu kurallara uymayanlara Belediye Zabıta Yönetmeliği'nin ve 5326 Sayılı kabahatler Kanunu'nun ilgili maddelerince gerekli cezai işlem yapılmaktadır.Denetimlerin giderek artacağına, özellikle gıda maddeleri konusunda vatandaşlarımızın endişelerinin ortadan kalkması amacıyla denetimler sıkılaştırılacaktır’’ dedi.