Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen, ‘1. Geleneksel Belediye Başkanları Ödülleri’ törenine katıldı.

Düzenlenen törende Başkan Volkan Yılmaz, spora ve gençliğe yaptığı yatırımlar ile jüri özel ödülüne layık görüldü.

Belediye Başkanları Birliği 1. Geleneksel Belediye Başkanları Ödülleri töreni, Ankara’daki MEB Şura Salonu’nda yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende 61 belediye başkanı ödüle layık görüldü. 

Subaşı’nda gençliğe ve spora yaptığı yatırımlarla Başkan Yılmaz ödül aldı. Başkan Volkan Yılmaz, ödülünüAK Parti kurucu üyelerinden, turizm ve devlet eski bakanlarından Güldal Akşit’in elinden aldı.

 

‘Ödülümüzü Subaşı halkı adına gururla aldık’

Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, aldıkları ödülden mutluluk duyduklarını ve beldesinde ihtiyaç duyulan her türlü yatırımları sürdüreceklerini söyledi.

Başkan Yılmaz, “Projelerimiz, yaptığımız hizmetler önemli kurum ve kuruluşlarca ödüllendirilmeye devam ediyor. Beldemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, gençlik ve spora verdiğimiz önem ve yatırımlar Subaşı Belediyemize bir ödül daha kazandırdı. Subaşı Kalıcı Konutlar İş Merkezlerindeki atıl durumda bulunan bir katı, gençlerin spor yapabilmesi adına spor salonu haline dönüştürdük. Salonumuzu spor aletleriyle donatarak, kadın erkek her yaşta spor yapmak isteyenlerin hizmetine sunduk. Beldemiz genelinde de spor alanları açmaya ve yeni yatırımlara devam ediyoruz.

Bu ödülü tüm Subaşı halkı adına gururla aldık.Çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen belde halkımıza, belediye meclis üyelerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler arası dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Belediye Başkanları Birliği’nce düzenlenen,‘En Beğenilen Belediye Başkanları’ etkinliğinde ‘Gençlik ve spora yaptığımız’ projemizle jüri özel ödülüne layık görüldük. Beldemizde ihtiyaç duyulan her türlü yatırımları sürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.