Yalovaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Sportif Faaliyetlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Didem Açıköz, Bayan Branşlarından Sorumlu Sinem Karagöz ile Yalovaspor Futbol Takımından sorumlusu Necdet Toker ile basın mensuplarının karşısına ilk defa çıkan Suiçmez, çok zor bir dönemde yeşil-kırmızılı takımın başına geldiğini, başarının dışında bir şey düşünmediklerini söyledi.

Suiçmez, ‘’Yalovaspor Kulübü, Kentin Milli Takımıdır’’

Yalovaspor Kulübü’nün yeni başkan ve yönetimine güvenin, inancın ve desteğin olması gereken bir süreç yaşadıklarını söyleyen Başkan Suiçmez, ‘’Yalovaspor’a gönül vermiş biri olarak, bu kentte yaşayan her insanın üzerine düşeni yapmaya davet ediyorum.

Yalovaspor Kulübü bu kentin Milli Takımıdır. Yalovaspor Futbol Takımı, Yalovaspor Kadın Futbol Takımı ve bireysel spor dallarında, başarılı sporcular yetiştirmek için göreve geldik.

Suiçmez, ‘’Yalovaspor Futbol Takımını, Necdet Toker’e Teslim Ettik’’

Futbol takımının başına geçmiş dönemlerde de Yalovaspor Fotbol Takımını çalıştırmış olan Necdet Toker‘i takımın başında getirdik.

Hem altyapıdan, hem yeni kurulacak oyan Yalovaspor Kadın Futbol Takımından, hem de Yalovaspor Futbol Takımından sorumlu olacak olan Necdet Toker hocamız ile önemli başarılar elde edeceğimize inanıyorum.

Suiçmez, ‘’Yalovaspor’un 5 Milyon TL Borcu Olduğu Tahmin Ediliyor’’

Yalovaspor’un son yönetim döneminden 3 Milyon, daha önceki yönetimlerden ise, 2 Milyon, toplamda ise 5 milyon TL civarında borç olduğu bilgisine sahibim. Alacaklı durumunda olan başkanların bu alacaklarından feragat etmelerini bekliyorum.

Toker ‘’Hedef, Yalovaspor Futbol Takımının Oyuncularını Belirlemek’’

Yalovaspor Külübünde, Yalovaspor Futbol Takımı başta olmak üzere, Kadın Futbol Takımı ve altyapıda ki tüm yaş guruplarından sorumlu Necdet Toker yaptığı açıklamada, ‘’İlk olarak, Bal Liginde mücadele edecek olan Yalovaspor Futbol Takımının oyuncularını belirlemek. Kurban Bayramından sonra kadrodaki oyuncuların belirlenip, çalışmalara başlanacak. Bu arada altyapı da öncelikli yaş gurupları için oyuncuların kadrolarını oluşturulacağız. Diğer taraftan da Yalovaspor Kadın Futbol Takımı için oyuncu araştırması yapacağız’’ Dedi.  

Yalova Belediyesi halka hizmetini artırıyor Yalova Belediyesi halka hizmetini artırıyor

Basın toplantısının ardından, birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Suiçmez, ‘’Destek sizden, hizmet bizden’’ Dedi.