Divan Başkanlığını Erdinç Erkorkmaz’ın yaptığı Genel Kurulda tek aday ve tek liste ile seçime gidildi. Yalovaspor da daha önce de Kulüp Başkanlığı yapan Hakan Suiçmez, Yalovaspor'a 2. Defa başkan seçildi. 

Yalovaspor Kulübü Asil Üyeliklerine; Kartal Tekin, Murat Kalaycı, Atilla Gökalp, Ahmet Oklu, Hakan Çakır, Didem Eliaçık, Hasan Büyük, Hasan Ballı Cengiz.

Yalovaspor Kulübü Yedek Üyeliklerine; Kökhan Suiçmez, Salih Özyanıkoğlu, Ayhan Benli, Haluk Mot, Osman Hökemen, Ramazan Beșli.

Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine; Ali Kılavuz, Onur Erdik, Hüseyin Yaylacı.

Denetleme Kurulu Yedek Üyeliklerine; Murat Özgüven, Onur Işık, Ruhi Kaya seçilen isimler oldu.

Suiçmez, ‘’Yönetiminde, Değişiklik Yapma Zamanı Gelmişti’’

Yalovaspor Kulübü Başkanlığına seçilen Hakan Suiçmez teşekkür konuşmasında, ‘’Yalovaspor Kulüp Başkanlığı ve yönetiminde bir değişiklik yapma zamanı geldiği için bugün bu göreve talip oldum. Daha sağlıklı, daha güzel, daha kuvvetli yönetimlere imza atacak bir şey yapmamız gerekiyor. Çünkü, biz bir şehir kulübüyüz. Biliyorsunuz, ben de 3 dönem Yalovaspor Kulübü Başkanlığı yaptım. Kulübü aldığımız dönemde de, şu an ki tablodan daha kötü bir durum vardı. O zamanlarda çok olaylar oldu ve dedikodular yapıldı ama bugünlere geldik. Yalova’ya hizmet etmesi için bu kulübün kapısını açık tuttuk.

Suiçmez,  ‘’Geçmiş Yönetime Teşekkürlerimi Sunuyorum’’

Geçmiş yönetime teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübü bu günlere getirdikleri için. Yalovaspor Kulübü, sadece bir sporla dalı ile anılmamalı. Futbol harici birçok spor dalına da imzalarımızı atmamız gerek. Mesela, bu yıl basketbolda başarımızı duyurduk.

Birçok önemli isim, başka açılışlarda olduklarından dolayı bugün genel kurul ile çakıştığından kongreye iştigal edemediler. Kimse bundan farklı bir sonuç çıkarmasın. Biz, sahalarda, tribünlerde gerçek desteği istiyoruz.

CHP’li başkanlardan Vali Kaya’ya ziyaret CHP’li başkanlardan Vali Kaya’ya ziyaret

Suiçmez,  ‘’Yalovaspor’da Borç Değil Spor Konuşulsun’’

Yalovaspor Kulübü’nün geçmiş borçları için büyüklerimizin taşın altına ellerini koymalarını istiyoruz. Kardeşlerimizin de saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde, abilerine yardımcı olmalarını bekliyoruz.

Suiçmez, ‘’Umarız, Yalovalıların İstediği Hareketi Yaparlar’’

Bir önceki dönem Başkanlarımızdan Hasan Kızılkaya’nın, Yalovaspor Kulübünden alacağı ile ilgili konu bir süre gündemde oldu. Hasan Kızılkaya’nın Yalovaspor Kulüp Başkanı olduğu o dönemde ki mevcut yönetim istifa ettikten sonra, geriye kalan üç kişinin, Yalovaspor Kulübünde çok şeye imza atıldığını biliyoruz. Bu üç kişinin Yalovaspor’u bu günlere getirdiği hala zikrediliyorsa, bundan kimsenin alınmaması gerekir.

Suiçmez, ‘’Maddiyat bir şekilde aşılır, önemli olan maneviyattır’’

Hep beraber, Yalovaspor Kulübünü bir yerlere taşıyalım. Sıkıntılı dönemleri yakından bilen biri olduğum için her zaman Yalovaspor’un yanında olduk. Yorulduğum süreçleri de çok iyi bilirim. Önemli olan şey maneviyattır. Maddiyatı bir şekilde aşarız. Yalova’da bizi seven, spora gönül vermiş birçok vatandaşımız var. Yalovaspor Kulüp Başkanı olmamış olsaydım da aynı cümleleri tekrar ederdim. Hepinize teşekkür ediyorum.’’ Şeklinde konuşmasını tamamladı.