Altınova Belediyespor Voleybol Takımı, yaz spor akademisi çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor.

Şampiyonluğa kilitlendi

Geçtiğimi sezon Yalova’da midi çocuklar il 2’ncisi ve Minikler il 3’üncüsü olan Belediyespor Voleybol Takımı’nda bu sezon hedef şampiyonluk. Ocak-Mart 2018’de başlayacak olan maçlar için çalışmalarını aralıksız sürdüren voleybol takımı, şampiyonluklara kilitlenmiş durumda.

Okul şampiyonluklarında da iddialı

Subaşı, Tavşanlı ve Hürriyet Orta Okulundan eğitim gören öğrencilerin oluşturduğu Yaz Spor Okulu bünyesindeki sporcular da çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 2002-2009 yaş aralığında öğrencilerin yer aldığı kursta öğrenciler, yıl içinde de voleybol antrenmanlarına devam ediyor. Altınova ve Çiftlikköy’deki okullar arasında Şubat ve Mart aylarında düzenlenecek voleybol müsabakalarına hazırlanan öğrencilerde de hedef şampiyonluk.

“Hedef, sevdirmek ve yaygınlaştırmak”

Altınova Belediyespor Voleybol Şubesi olarak başlıca hedeflerinin voleybolu çocuk ve gençlere sevdirerek, yaygınlaştırmak olduğunu dile getiren Altınova Belediyespor Voleybol Antrenörü Yasemin Karagüney, “Gençlerimizin spora yönlenmesini, kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarını amaçlıyoruz. Bu kapsamda Altınova’da ciddi çalışmalar yapılmakta. Ondan sonra sportif başarıları hedefliyoruz. Bu yönde de önemli dereceler elde ettik. İl 2’inciliği ve 3’üncülüğü aldık. Bu yılki hedefimiz ise şampiyonluk. Bu vesileyle bizlere her türlü desteği veren Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral ve Meclis üyelerine, Kulüp Başkanımız Sedat Ok ve yöneticilerine takımımız adına teşekkür ederim” dedi.