Tali’yi ziyarete gelenler arasında; Yalova Valisi Muammer Erol, bir önceki AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Pırıldar, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Fikret Muti, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ayhan Polat, Seyrantepe Mahalle Muhtarı Tayfur Çetin,  Yalova esnaflarından Garaj Giyim sahibi Mehmet Kızılkaya, Sabri Kızılkaya, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, meslek odaları, dernek başkanları ve birçok TSK başkan ve yöneticileri ziyarette bulundu.  

Tali, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Birisi için üzülmek ve onun kötü zamanında yanında olmak çok insani bir duygudur. Bir insan kötü zamanında sadece en yakınındakileri değil, çevresindeki tüm tanıdıklarını görmek ister. Hatta hiç ummadığı kişilerden gelen geçmiş olsun dilekleri onu çok mutlu eder. Unutulmadığını, hatırlandığını belirtmek, bir insana verilebilecek en güzel hediyedir aslında.
Sevgili dostlarım; Geçirmiş olduğum ameliyat sonrası bizzat hastane ziyaretine gelen, başta Sayın Valim Muammer Erol olmak üzere telefonla arayan, mesaj yazarak geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ederim. Yüce rabbim herkesten razı olsun.” Dedi.