Tanaçan, pandemi döneminde Ülkü Ocaklarının faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında Armutlu Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yaldız ile istişarede bulundu.

Özellikle pandemiden kaynaklı ekonomik ve sosyal sorunların had safhada olduğu dönemlerde halk ile yakın temas halinde olan Ülkü Ocakları, Armutlu'da da birçok sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştirdi.

Armutlu esnafının sorunlarını dinlediler

Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat ile de görüşen Tanaçan, mevcut durumun turizm sektörüne etkileri ve bunun Armutlu halkına yansımaları hakkında da istişarelerde bulundu. Armutlu esnafının sorunlarını dinleyen Tanaçan, özellikle süreçten en çok etkilenen sektörlerden olan kafe işletmecileri ile de bir araya geldi.

Armutlu'da faaliyet gösteren Çakıl Kafe'yi ve Fıstıklı köyündeki köy kahvelerini ziyaret eden Ülkücüler, işletmeci Mert Akdoğan ile görüşerek, ilçedeki ekonomik durum ve işletme sahiplerinin sorunları ile alakalı istişarede bulundular.

“Ülkü Ocakları, vatandaşın gerçek gündemine, sorunlarına, taleplerine vâkıftır“

Fıstıklı Köy muhtarı Mehmet Karasu ile de bir araya gelen Tanaçan, akabinde Kayacık Sahilde Ülkü Ocakları bünyesinde faaliyet gösteren teşkilat mensupları ile hasbihal ederek hasret giderdi. Yerel yönetimler ve doğrudan vatandaş ile dirsek temasında bulunmanın önemine dikkat çeken Tanaçan, Ülkü Ocakları'nın her dönem halkın içinde olduğunu, dirsek temasını her zaman koruduğunu ve doğrudan vatandaşa temas etmeden ülkenin gerçek gündemine vakıf olmanın mümkün olmadığını ifade etti.

Yaptığı ziyaretler neticesinde Ülkü Ocakları Yalova İl Başkanlığı'nın ilerleyen süreçte yoğunlaşması gereken sosyal sorumluluk faaliyetlerini tespit eden Tanaçan, "Yerelde çok güçlü teşkilatlanmış olan ve halkla iç içe olan Ülkü Ocakları, her zaman olduğu gibi vatandaşın gerçek gündemine, sorunlarına, taleplerine vâkıftır. Önünüzdeki süreçte yoğunlaşacağımız faaliyetler hakkında notlarımızı aldık ve vatandaşımızla hasret giderdik. Yalova Ülkü Ocakları olarak bu sıkıntılı pandemi sürecinde tüm Yalova halkının yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.