İl Temsilcisi Arzu Demir, yönetim ekibi ve gönüllülerden oluşan 40 kişilik bir grupla Yalova Belediyesinden temin edilen otobüsle 1992 yılında Hayrettin Karaca ile birlikte TEMA Vakfını kuran Yaprak Dedemiz Ali Nihat Gökyiğit ‘in 1995 yılında eşi Nezahat Gökyiğit adına kurulan İstanbul/Alaşehir’deki Botanik Parkına giderek parktaki 10. Doğa Şenliğine katıldılar.

İznik’te define faciası: 3 kişi öldü İznik’te define faciası: 3 kişi öldü

İl Temsilcisi Arzu Demir etkinlikleriyle ilgili yaptığı açıklamada; “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında gönüllülerimizle birlikte Vakfımızın kurucularından Yaprak Dedemiz Ali Nihat Gökyiğit’in 1995 yılında muhterem eşi Nezahat Gökyiğit adına İstanbul Alaşehir’de 46 hektarlık alanda kurduğu, içinde hepsi birbirinden güzel 50.000 ağaç ve çalı bulunan ve 8 adadan oluşan Botanik Parkındaki bu yılki teması Küresel Isınma ve İklim Değişikliği olan 10. Doğa Şenliğine katılarak keyifli bir zaman geçirdik. ….

Kartal Tema İlçe Sorumlusu Zuhal Solmaz Öğretmenimiz ve Ekibinin de ‘’ Bahçede İklim Atölyesi ‘’ standının bulunduğu NEZAHAT GÖKYİĞİT BOTANİK BAHÇESİ Şenlik alanında ziyaret ettik ve oldukça keyifli vakit geçirdik.

Bize bu muhteşem gezimizde desteklerini esirgemeyen çok değerli Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk Beye gönüllülerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi ifade etmek istiyoruz. Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi harikulade bir yer. Tüm Yalova’lıların bu parkı gezmelerini şiddetle tavsiye ediyoruz.