Ziyarette, Tema Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir, İl Temsilci Yardımcısı Özcan Demir ve İletişim ve Sosyal Medyadan Sorumlu Temsilci Yardımcısı Gökmen Kılıç yer aldı.

Faaliyetler hakkında bilgi verildi

İl Temsilcisi Arzu Demir ziyarette Yalova TEMA olarak son bir yılda gerçekleştirdikleri proje ve çalışmalar hakkında İl Emniyet Müdürü Topaloğlu’na bilgiler aktarırken önümüzdeki dönemde gerçekleştirecekleri projeler hakkında da Topaloğlu ile fikir alış-verişinde bulundu. Topaloğlu TEMA Vakfının okullardaki eğitim faaliyetlerine ailelerin de en kısa sürede katılması dileğini ekledi.

Görüşme sonrasında Arzu Demir, Müdür Topaloğlu’na TEMA Vakfı’nın yaprak rozeti ile William Bryant’ın bir tasarım ve toplum bilimleri okulu olarak gördüğü meşe ağacının insanlık tarihindeki yerini anlattığı “Meşe Medeniyetinin Çerçevesi” adlı kitabını hediye etti.

Kendisinin de bir doğa dostu ve çevreci olduğunu ifade eden İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, TEMA ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, fırsat buldukça TEMA Etkinliklerinde bulunmayı arzu ettiğini belirtti.