11 ilden 92 satranç oyuncusunun katıldığı ve Mer-Tur otelde başlayan turnuvanın açılışını Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat ve Tema Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir yaptı.

Türkiye Satranç Federasyonu Yalova Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat’ın girişimleriyle turnuvaya katılım bedeli olarak TEMA’ya 3 fidan bağışı yapma koşulu getirilen turnuvaya katılan oyuncular turnuva için toplamda 363 fidan bağışı yaptı.

Birlikte fidan diktiler

TEMA Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir, açılışın ardından duyarlı davranışlarından dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, Türkiye Satranç Federasyonu Yalova Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat, Mer-Tur Otel sahibi Bülent Akdemir, Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul Satranç İl Temsilci Yardımcısı Talha Emre Akıncıoğlu ve turnuvada görev alan satranç hakemlerine Teşekkür Belgesi takdim etti.

Turnuva öncesinde TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği tarafından Mer-Tur otele hediye edilen çam ağaçları Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat ve Tema Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir tarafından otel bahçesine dikimi gerçekleştirildi.