Hisarcıklıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Meclis Başkanı Muğlim Bağatar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Engin, Yönetim Kurulu Üyeleri Âdem Gülsün, Cemil Demiryürek, Hakan Gençer, Sabahattin Çetin, Kazım Demirtaş Meclis Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimciler ile Meslek Komite Başkanlarıyla bir araya geldi. YTSO Meclis Üyeleri sorunlarını ve taleplerini TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na ilettiler.

“Sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz”

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getiren Becan yaptığı konuşmada, “Sayın TOBB başkanım, değerli Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyelerimiz; sizleri, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak, yakın bir zamanda hizmete başlayacağımız yeni hizmet binamızda ilk misafir olarak sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz, hoş geldiniz” dedi.

“Doğamızı ve su kaynaklarımızı korumak en önemli meselemiz olmalıdır”

Yangın sürecinde tüm Türkiye'nin tek yumruk olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, "Allah böyle günlerle bizi sınamasın. Ama bu birliktelik devam etsin. Ormanların tahrip olması iklimde değişikliği tetiklemektedir. Bu nedenle doğamızı ve su kaynaklarımızı korumak en önemli milli meselemiz olmalıdır. Yaralar sarılacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

365 oda ve borsaya destek olmaları çağrısında bulunarak başlattıkları nakdi yardım kampanyasında bir günde 15,5 milyon TL toplandığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, Ben camiamla gurur duyuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

TOBB’un çalışmaları hakkında da bilgiler veren Hisarcıklıoğlu, YTSO Meclis Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimciler ile Meslek Komite Başkanlarının sorularını ve sorunlara ilişkin çözüm önerilerini dinledi.