“Yalova ile gönül bağımız var”

Yalova’nın kendisinde çok ayrı bir yeri olduğunu söyleyen bir önceki İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, “Aslında bu bir veda değil, tüm Türkiye bizim. Biz bu işi tayin içi meslek olarak görüyoruz ve her tarafa da eşit gözle bakıyoruz. Burada yaptığımız işin devamını orada sürdüreceğiz. Amaç, hedef bir adım daha ileriye götürmek. Yalova bana çok keyif verdi çok güzel bir il.

Basın mensubu arkadaşlarımız bizlere çok destek oldular. Paydaşlarımız destek verdi. Mutlu ayrılıyorum, şuna da üzülüyorum gönül bağı kurduğum bir il oldu.

Basın mensuplarımız kardeşim oldu, ilde ki herkes kardeşim oldu. Gönül bağı kurup ayrılmak sadece zor geliyor. Yoksa biz bu tayin işlerini polis kolejine girdiğimizden beri biliyoruz onu göze alıp yaptığımız bir iş. Fakat bu ildeki herkesi tek tek çok sevdim, Yalova’yı çok sevdim, hizmet etmekten de keyif aldım ve de keyifle yaptım. Bu şehre hizmet etmek onur ve gurur verdi. Fakat çok tecrübeli bir ağabeyim geliyor göreve. Bizim örnek aldığımız büyüğümüz geliyor. O yüzden de çok mutluyum. Elimizden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalıştık. Fakat ağabeyim bizim eksikliklerimizi mutlaka tamamlayacaktır. Tecrübesiyle, büyüklüğüyle oda beni sevindiriyor. Haddim olmadan söyleyeyim, Yalova’yı çok sağlam bir ele teslim ediyoruz. Çünkü gerçekten meslekte bizim örnek aldığımız, başımız sıkıştığı vakit sorduğumuz bir ağabeyimize bu makamı teslim etmek bana şeref oldu.

Benim hakkım helaldir, herkeste hakkını helal etsin. Allah’a emanet olun” dedi.

“24 saat halkımızın emrindeyim”

Yalova’nın yeni Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ise, “Yalova’ya hoş bulduk diyelim. Ben de Türkiye’nin çok güzide bir ilinden diğer çok çok güzide bir iline geldim, tabi ki çok mutluyum bu atandığımdan dolayı. Benim için en büyük şans Hakan kardeşimin burada olması ve bu ili ondan almam. Onun için çok gönül huzuru ve rahatlığıyla geldim. Tabi söyledikleri kelimeler beni çok onurlandırdı, gururlandırdı. Kendisine de teşekkür ediyorum. Hakan müdürümüz burada 5 sene çalıştı ve 5 sene boyunca çok güzel şeyler yaptı. İnşallah ben de Allah bana nasip ederse, onun bıraktığı yerden daha çok güzel şeyler yapmaya çalışacağım. Vatanımız ve memleketimiz için. Yalova halkının huzur ve güvenliği için. Ben de kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü Hakan müdürden burayı devralıyorum. Onun için çok rahatım, çok huzurluyum da. İnşallah onun gibi benim de buradaki görev süremizi kazasız belasız tamamlamayı bize de Allah nasip eder. Bütün amacımız bu. Sağ olsun devlet büyüklerimiz bizi bu göreve layık gördüler, kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

Yalova halkının emrindeyim. Gece gündüz 24 saat Yalova halkının emrindeyim. Elimizden ne geliyorsa gücümüzün, zekamızın el verdiği ölçüde buraya da faydalı olmaya çalışacağız.

İnşallah burada başarılı oluruz. Ama dediğim gibi benim için en büyük şans, Hakan müdürümden burayı devralmak oldu. Onun içinde çok şanslı hissediyorum kendimi. Türkiye’nin çok çok güzide, çok çok güzel bir iline geldim ondan dolayı da çok mutluyum. İnşallah hep birlikte burada görev yapacağız. Halkımızın huzurunu, güvenliğini sağlayacağız bütün amacımız da bu. Onun için hepimiz için hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

Göksel Topaloğlu kimdir?

Yalova’nın yeni İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, 1963 yılında Trabzon’da doğdu. İlk ve orta eğitimini Ankara ilinde tamamladı. 1981 yılında Polis Koleji, 1985 yılında Polis Akademisinden mezun olarak Kırklareli ilinde Komiser Yardımcısı olarak mesleğe başladı. Şanlıurfa, Samsun, Malatya, Sakarya illerinde görev yaptıktan sonra, 2008 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına atandı. 2008-2016 yılları arasında Polis Başmüfettişi olarak Teftiş Kurulu Başkanlığında görev yaptı.

Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Gökdelen Topaloğlu, evli ve 2 çocuk babası.

Mel-Ay Medya Grup olarak yeni Emniyet Müdürümüz Göksel Topaloğlu'na görevinde başarılar dileriz.