Ziyarette, Genel Başkan Erdal Bozkurt’un yanı sıra Genel TİS ve Hukuk Sekreteri Ahmet Cüce, Şube Başkanı Erdal Karakuş, Şube TİS ve Hukuk Sekreteri Ayla Yükselen ve İl Temsilcisi Seyfullah Armağan da hazır bulundu.

“Siz de Başkanımız Vefa Salman gibi emeğin ve emekçinin her zaman yanında oldunuz” diyerek sözlerine başlayan Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Erdal Bozkurt, “Yalova Belediyesi’nde yapılan çalışmaları uzun zamandır yakından takip ediyoruz. Başkanımız Vefa Salman ve ona bu yolda destek olan sizler, çalışan emekçinin her daim yanında oldunuz. Bunun en büyük göstergesi de yaptığımız görüşmede, başkanımızın memurun hakkını koruyarak bizlerin teklif ettiği ve memurun da hakkı olan rakamları, aksini söylemeden imzalamayı kabul etmesidir. Emeğin ve emekçinin hakkını tam anlamıyla veren sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

“Bizler yönetimde olduğumuz müddetçe işçinin hakkı ne ise onu her zaman eksiksiz alacak” diyen Başkan Yardımcısı Güner, “Başkanımız Vefa Salman her zaman emekçinin hakkı ne ise onu alması gerektiğini düşünür. Bizler de her zaman onun bu düşüncesinin arkasındayız. Zaten doğru olan da budur. İnşallah bu anlaşma hem memurlarımız açısından hem de belediyemiz açısından hayırlı olur” dedi.

Görüşmenin sonunda Genel Başkan Erdal Bozkurt, Başkan Yardımcısı Güner’e “Sendikal çalışmalarımıza sunmuş olduğunuz destekten ötürü teşekkür ederim” diyerek plaketini takdim etti.