Yapılacak çalışmaların programa alındığı toplantı, yaklaşık 1 saat sürdü. Birçok önerinin gündeme geldiği toplantı, tanışma ve kaynaşma açısından da oldukça verimli geçti.

Toplantıya katılım gösteren, Türkiye Futbol Adamları Derneği Yalova Şubesi yönetim kurulu üyeleri, birçok konuda yapılacak çalışmalar hakkında düşüncelerini paylaşırlarken, Yalovaspor Kulübü’nün bir önceki dönem efsane Başkanı Erdinç Erkorkmaz geçmiş yıllarda yaşanan birçok önemli hadise hakkında konuşarak anılarını tazeledi.  

  

Yalova’nın güzide spor kulüplerinden Acarspor'un önemli ismi Mehmet Ali Uzman’ın ev sahipliği yaptığı toplantı, yönetim kurulu üyelerinin toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Başkan İbrahim İnce, ‘Her şey Yalova'yı spor kenti haline getirebilmek içindir. Yalova sporuna çok önemli hizmetleri olan arkadaşlarımızla bu camia altında buluştuk. Çok önemli hizmetler yaparak kentin sporunda başarı çıkasının yükselmesi için gayret göstereceğiz. Bu hafta ki yönetim kurulu toplantımızı Acarspor Kulübü tesislerinde gerçekleştirdik. Toplantıya katılım gösteren yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim’’ dedi.