Türk Sağlık-Sen Yalova Şube Başkanı Sait Çolak ve Başkan Yardımcıları Canan Akmanel ve Mustafa Ülker’i İl Temsilcisi Arzu Demir kapıda karşıladı.

Sait Çolak Arzu Demir’e sendikal çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Çolak, 30 yıllık bir sendika olduklarını ifade ederek, Yalova’da her kademede 700 sağlık çalışanı üyelerinin bulunduğunu ve Sağlık çalışanlarının haklarını gözetebilmek adına çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Kendisinin de bir TEMA gönüllüsü olduğunu ifade eden Sait Çolak, TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliğinin çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiğini, sendika olarak da birlikte ortak projeler gerçekleştirme arzusunda olduklarını ifade etti.

Minibüs durakları yeniden düzenleniyor Minibüs durakları yeniden düzenleniyor

TEMA İl Temsilcisi Arzu Demir’de Türk Sağlık-Sen Yönetiminin ofislerini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yalova Tema olarak yaptıkları çalışmalardan sözetti. Demir, iki yıldır İl Temsilciliği görevini sürdürdüğünü, göreve gelir gelmez işe koyularak Yalova’yı TEMA’nın başkenti yapma hedefi doğrultusunda birçok çalışma yürüttüklerini ve birlikte ortak projeler gerçekleştirmekten de mutlu olacaklarını ifade etti.

Başkan Yardımcıları Canan Akmanel ve Mustafa Ülker’in henüz Tema Gönüllüsü olmadıklarını ifade etmeleri üzerine bunun büyük bir eksiklik olduğunu ifade eden Arzu Demir hemen gönüllü formlarını doldurtarak Başkan Yardımcılarını da TEMA ailesine kattı.