Belediye çalışanlarının motivasyonunun arttırılması amacıyla düzenlenen Halı Saha Turnuvasının son maçını Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve eşi Dilek Akdeniz Salman, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri heyecanla takip etti.

Kupa ve madalyalar takdim edildi

Son derece çekişmeli geçen müsabakanın sonunda ‘Sonbahar Halı Saha Turnuvası’nın kazananı belli oldu. Buna göre; turnuvanın birincisi Güvenlik Hizmetleri, ikincisi Zabıta Müdürlüğü, üçüncüsü Yeşil Körfez Su Birliği olurken en centilmen takım ise Özel Kalem Müdürlüğü oldu.Müsabakaya katılan takımların oyuncularını tek tek tebrik eden Belediye Başkanı Vefa Salman ve başkan yardımcıları, takımlara kupa ve madalyalarını takdim ettiler. En centilmen takım olan Özel Kalem Müdürlüğü’nün ödülünü Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, üçüncü olan Yeşil Körfez Su Birliği’nin ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Dinçer İlhan, ikinci olan Zabıta Müdürlüğü’nün ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç ve birinci olan takımın ödülünü de Başkan Vefa Salman verdi. Ayrıca organizasyonda emeği geçenlere de plaket takdim edildi.

Her şeyden önce dostluk kazandı

Törende konuşma yapan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Her şeyden önce dostluk kazansın diyerek turnuvamızı başlatmıştık. Öyle de oldu. Turnuvanın son gününde karşılaşan takımlarımızdan çekişmeli bir maç izledik. Belediye personellerimizin motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlediğimiz turnuvanın yararlı olduğuna yürekten inanıyorum.Turnuva boyunca da Fair-Play çerçevesi içinde mücadele eden tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyon olan Güvenlik Hizmetleri'ni de tebrik ediyorum” dedi.