Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, çocuklar için 23 Nisan Otobüsünde, direksiyon başına geçti. Çocuklar, palyaçolar, müzisyenler ve animatörlere balkonlardan el sallayarak eğlendi.

“Her şey çocuklarımızın yüzü gülsün diye”

Program sonrası kısa bir açıklamada bulunan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Covid-19 salgınını yaşadığımız bu günlerde çocuklarımızın dışarı çıkamaması nedeniyle onların bu özel günü buruk geçirmemeleri adına böyle bir etkinlik düzenledik. Gezici otobüsümüz 2 gün boyunca Yalova mahallelerinde çocuklarımızla buluşacak. Şoför koltuğuna geçerek çocuklarımıza direksiyon başında el sallamak istedik. Şarkılar söyledik hep bir ağızdan. Çocuklarımıza kitaplar ve oyuncaklar dağıttık. Bu şekilde çocuklarımızı biraz da olsa motive etmeye çalıştık.

Ayrıca YouTube kanalımız üzerinden de tiyatro oyunumuz çocuklarımızla buluştu. Her şey çocuklarımız için. Onların 23 Nisan’ı buruk geçirmemeleri adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, yüce meclisin kuruluşunun 101’inci yılını tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.