“Onların yaşamını kolaylaştıracak düzenlemelerin yapılması herkesin sorumluluğudur”

Engelli vatandaşların toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak ve onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermenin herkesin sosyal sorumluluğu olduğunu ifade eden Başkan Vekili Tutuk, “Engelli vatandaşlarımızın geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak imkanlar oluşturulması, onların yaşamlarını kolaylaştıracak düzenlemelerin yapılması herkesin sorumluluğudur.

“İşletmelerimizde de engelli kardeşlerimizin istihdamını sağlıyoruz”

Engelli kardeşlerimizin yanlarında yer alarak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri ortadan kaldırmak için Yalova Belediyesi olarak her zaman desteğimizi verdik ve vermeye de devam ediyoruz.

Özellikle Belediyemiz bünyesinde yer alan Engelsiz Kafe başta olmak üzere diğer işletmelerimizde de engelli kardeşlerimizin istihdamını sağlıyor ve toplum ile kaynaştırarak sosyalleşmelerine yardımcı oluyoruz. 

“Toplumsal bilincin ve farkındalığın artmasını temenni ediyorum”

Bu kardeşlerimizin göstermiş oldukları özveri, gayret ve toplumsal hayata katılımları bizleri daha da çok mutlu etmektedir.

Toplumun tüm kesimlerinde bu bilincin oluşması temennisiyle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumsal bilincin ve farkındalığın artmasına vesile olmasını temenni ediyor, engelli vatandaşlarımıza ve onlara büyük emek harcayan ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” şeklinde farkındalık mesajı verdi.