Tutuk, ‘’Ben gerçek bir hayvan severim’’

Tutuk gazetemize yaptığı açıklamada ‘Ben gerçek bir hayvan severim. Yıllar önce ilk olarak sokakta bulduğum sokak kedisinden sonra, sahibi vefat edince başıboş sokakta yaşayan değerli olduğunu sonradan öğrendiğim bir köpeği sahiplendim.

Hayatımızın bir parçası haline gelen kedimiz Tomris ve köpeğimiz Pişiye, üç oğlum ve eşim ile bakmanın keyfini yaşıyoruz. Müstakil evi olan her vatandaşımıza, sahipsiz hayvanları sahiplenmelerini öneriyorum. Hayvan sahiplenmek, bakımlarını yapmak, başı boş olmalarının önüne geçmek hepimiz için önemli bir görevdir. 

Bu vesile ile 4 Nisan Dünya Hayvanları Gününde, tüm hayvan besleyenlerini kutluyor, bu özverilerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum’’ dedi.  

Tutuk, ‘’Yalova’da havanları aç bırakmıyoruz’’

Başkanvekili Tutuk, ‘Yalova Belediye Başkan Vekilliği görevimde bir haftasının ardından, Koronavirüs den kaynaklanan önlemler çerçevesinde sokak havanlarının yem ihtiyaçlarının karşılanmasında Yalova Belediyesi Veterinerliği bünyesinde görev yapan ekipler, gereken noktalara mama bırakıyorlar. Sokak hayvanlarının beslenmelerini aksatmadan gerçekleştiriyoruz’’ şeklinde bilgilendirmede bulundu.