Sözlerine, “Yeni yılın şehrimiz başta olmak üzere ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum” diye başlayan Başkan Vekili Tutuk, mesajına şöyle devam etti;

“Her yeni yıl bu yıl da olduğu gibi yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2021 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla gireceğiz.  İlimiz adına güzel gelişmelerin yaşandığı 2021 yılı hem ilimiz hem de ülkemiz açısından da büyük yatırımların tamamlandığı bir yıl oldu. Hemşerilerimizin bizlere olan güveni, desteği ve teveccühü ile şehrimizin geleceğini inşa etmek için göreve geldiğimiz günden itibaren birçok hizmet ve projelere imza attık. Bu hizmet ve projelerimiz geride bırakmış olduğumuz 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da artarak devam edecektir. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde yeni yılda da, aynı heyecan ve inançla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin yeni yılını en içten duygularla kutlar, yeni yılın sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesi temenni eder, saygı ve sevgiler sunarım.”