İlk olarak Cumartesi günü yapılacak olan LGS sınavına girecek öğrencilere seslenen Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Geleceğimiz olan kıymetli gençler; bu yıl eğitim ve öğretim olarak tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle zor bir dönem geçirdiniz. Hayata atılacağınız üniversite sınavı öncesi sizler için bir önceki dönemeç olan LGS de hepinize başarılar diliyorum. Yalova daha önceki yıllarda elde ettiği başarılarla ülkemizde adından her zaman söz ettirdi. Bunu yapan ve başaran hep siz gençlerimiz oldu. Bu sınavda da başta aileleriniz olmak üzere hepimizi gururlandıracak yeni başarılara imza atacağınıza inanıyorum” dedi.

“Babalar çınar gibidir”

Mesajına Babalar Günü ile devam eden Başkan Vekili Tutuk; “Babalar çınar gibidir; meyvesi olmasa da gölgesi bizleri korumaya yeter. Hayat kısacık bir çizgi doğumdan, ölüme. Hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız babalarımız, bize doğru yoldan şaşmamamızı öğütleyen, öğreten ve fedakarlığı ile bize yol gösteren değerlerimizdir. Toplumdaki değerleri hiçbir zaman ölçülemez. Tecrübeleriyle her zaman bizlere rehber olmuşlardır. Değerlerimizi sadece bir gün değil her gün hatırlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş tüm babalara Allah’tan rahmet diliyor, babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve huzurlu bir ömür temenni ediyorum” dedi.