Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşımda, 2015 yılında Paşakent'e taşındığını ve bulunduğu sokak ile çevresinin çöplerle dolu olduğunu, örnek olsun diye bir iki kez temizlediğin kaydeden Süleyman Tetikol, “5 yıl içinde, 3 kez arkadaşım dönemin Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı, başkan yardımcısı ile dört veya beş kez temizlik işleri müdürlüğünü aradım, iki kez zabıta müdürlüğü görevlilerine, mahalle muhtarı ve mahallede bulunan Belediye Çözüm Merkezine başvurdum. Birçok kez e-posta gönderdim. Bir iki kez de sorunları dinleyen Beyaz Masa'ya bizzat başvuruda bulunmama rağmen talebim dikkate alınmadı. Tahmin ettiğiniz gibi sonuç alamadım ve pes ettim.”

24 saat içinde gereken işlem yapıldı

Son çare olarak Mustafa Tutuk’un vekaleten Başkanı olduğu Yalova Belediyesi’ni arayarak sorunu anlattığını belirten Tetikol, “Aklım galip geldi ve başkanlık görevine vekaleten başka bir arkadaş seçilince çevre temizliği ve sağlığına başvuruda bulunarak şansımı bir kez daha denemeye karar verdim. 5 Ağustos 2021 Perşembe günü Yalova Belediyesi'nin 153 çağrı merkezini aradım.

Talebimin üzerinden 24 saat geçmeden sokak, cadde temizlendi.”

“Teşekkür ederim”

Duyduğu memnuniyeti ise, “Yılardır görmediğim şekilde meydanda bulunan çeşme ve etrafı temizlendi yıkandı. Ayrıca dezenfekte edildi. Demek ki isteyince yapılabiliyormuş.” şeklinde şaşkınlığını belirten Tetikol, bu hizmetten duyduğu memnuniyeti, “Başkan Vekili Sayın, Mustafa Tutuk'a, temizlik işleri müdürüne, görevli sekreter ve çalışanlara teşekkür ederim.” İfadeleriyle dile getirdi.