İlimizde toplu taşımacılık yapan özel halk otobüsleri ve minibüslerin geçmişten bugüne kadar gelen sorunları bulunmaktaydı. Bu sorunlar arasında ise; hat ve güzergah problemleri, zaman tarifelerinin güncellenmesi ile günümüz şartlarına uygun hale getirilmesi ve araçların modernizasyonu yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda yapılan toplantılarla sorunların çözülmesi için düğmeye basılmıştı.

Dumantepe ve Pişkin, Karsan Firmasını ziyaret etti

    Bu kapsamda Başkan Salman ve Başkan Yardımcısı Güleç’in verdiği talim doğrultusunda Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kaan Dumantepe ve Ulaşım Hizmetleri Zabıta Sorumlusu Adem Pişkin, Karsan firmasını ziyaret ederek belediyenin ve halkın ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek araçlar hakkında da fikir alışverişinde bulundular.

Başkan Salman, “Herkes Kazanacak”

    Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Salman: “Göreve geldiğimiz günden beri kentimizin ihtiyaçlarını kendi birincil sorunumuz olarak kabul edip, çalışmalarımızı bu yönde şekillendirdik. Bu kapsamda kentimiz için tarihi bir dönüşümü başlatıyoruz. Günden güne değişen dünyamızda bizlerde değişime ayak uydurmalıyız. Bu köklü değişikliklere toplu taşıma sistemimiz ile başlıyoruz. Bu sistem sayesinde hem vatandaşlarımız, hem toplu taşıma esnafı hem de belediyemiz kazançlı çıkacak. Çok yakın bir zaman içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızı konuyla ilgili bilgilendireceğiz” dedi.