Uludağ Elektrik şirketleri, kurum aidiyetini pekiştirmek ve Ramazan Ayı’nın getirdiği birlik ve beraberliğin önemini vurgulamak amacıyla her yıl çalışanlarıyla iftar sofrasında bir araya geliyor. Şirketin Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da gerçekleştirdiği iftar etkinliklerine kurum çalışanları ve aileleri, protokol ve basın mensupları da katılıyor.

Şirketin bu yıl düzenlediği iftar programının ilki, 14 Nisan Perşembe günü Yalova’da gerçekleştirildi. İftara Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac,  UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, Uludağ Elektrik Yalova Bölge Müdürü Mehmet Kandırmaz ve UEDAŞ Yalova İşletme Müdürü Emre Şenhasırcı’nın yanı sıra Uludağ Elektrik çalışanları ve aileleri ile protokol üyeleri ve basın temsilcileri katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, “Ramazanlar, hem dinimiz hem de manevi kültürel miraslarımızın yaşatılması açısından oldukça kıymetli. Geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizde bir araya gelerek, aynı sofrada buluşmanın sevincini paylaşıyoruz. İftar buluşmalarımıza katılım sağladığınız ve büyük bir aile olduğumuzu hissettirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Şirket olarak gücümüzü, siz değerli çalışanlarımızdan alıyoruz. Sizler de şehirlerimizin en iyi hizmeti almasına, ülkemizin kalkınmasına, ekonomimizin gelişmesine ve karanlıkların aydınlığa kavuşmasına çok önemli katkılarda bulunuyorsunuz. Hep birlikte bölgemizdeki müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” Dedi.

UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı ise, “UEDAŞ ailesi olarak her koşulda kesintisiz enerji için hep birlikte durmaksızın çalıştık. Hizmet verdiğimiz; Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Yalova’da ve Güney Marmara’nın dışında da her daim ülkemiz için sizler ile birlikte dayanışma içinde olduk, bundan sonraki süreçte de aynı gayret ve azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu duygularla sözlerime son verirken, bu güzel akşamda, sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.” Dedi.

Memleket Partisi'nden gövde gösterisi Memleket Partisi'nden gövde gösterisi

Uludağ Elektrik hizmet bölgelerindeki iftar etkinliklerine 21 Nisan’da Bursa’nın ardından, 26 Nisan’da Balıkesir’de ve 28 Nisan’da Çanakkale’de devam edecek.