01-02 Haziran 2022 tarihleri arasında; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Teknik Takip ve Analiz Büro Amirliği ile Narkotim Ekiplerimiz tarafından İlimiz genelinde, sentetik uyuşturucu ve uyarıcı maddeler başta olmak üzere uyuşturucu madde suçlarına karışan kişilerin tespiti ile yakalanmalarına yönelik çalışmalarımız Ulusal ve Yerel Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planları kapsamında kararlılıkla sürdürülen çalışmalarda;

İstanbul’dan temin ettikleri yüklü miktarlardaki sentetik uyuşturucu veya uyarıcı maddeleri ilimiz ve çevre illere sevk ederek uyuşturucu madde ticareti yapacakları değerlendiren Şüpheli Araçlar İlimiz Geçiş Yol Güzergâhlarında yapılan kontrol, denetim ve şok, anlık operasyonlarla durdurulmuş, ekip görevlilerimizce şüpheli araçlar ve araçlarda bulunan F.Y. A.A. O.C. A.Y. B.T. isimli şüpheli şahıslar üzerlerinde yapılan aramalarda;

865 Gram Metamfetamin Maddesi,

4 Adet Tabanca,

14Adet Mermi ele geçirilmiştir.

TEMA gönüllüleri Ahmediye Göleti’ne defne fidanı dikti TEMA gönüllüleri Ahmediye Göleti’ne defne fidanı dikti
  1. görevlilerimizce yakalanarak gözaltına alınan F.Y. A.A. O.C. A.Y. B.T. isimli şüpheli şahıslar hakkında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından haklarında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanuna Muhalefet Suçları ile ilgili işlemlerin ardından sevk edildikleri Adli Makamlarca A.Y. B.T. İsimli şüpheliler olmak üzere 2 Kişi Tutuklanarak Cezaevine gönderilmişlerdir.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen denetim ve kontrollerde Adli Makamlarca hakkında Dolandırıcılık Suçundan kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı bulunan F.K. isimli şahıs ekip görevlilerimizce yakalanarak Adli Makamlara teslim edilmiştir.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından başta yeni nesil uyuşturucular olarak adlandırılan sentetik uyuşturucu maddeler ile uyuşturucu madde suçlarına karışan kişilerin tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalarımız; Ulusal ve Yerel Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planları Amaç ve Hedefleri doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğümüzce alınan güvenlik tedbirleri kapsamında halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalarımız 7/24 zaman mefhumu gözetmeksizin kararlılıkla sürdürülecektir.