Uzmanlar Koleji’nin Kurucu Müdürü Abbas Kılınç ve İlkokul Müdürü Nergis Özeren ile eğitim üzerine keyifli bir sohbette bulunuldu.

Uzmanlar Koleji’nin Kurucu Müdürü Abbas Kılınç, okullarının sadece Yalova’da değil, bölgede ve Türkiye çapında bireysel ve toplu sınıf şampiyonluklarını başardığına dikkat çekti.

Kılınç ‘’iyi bir eğitim için önce ‘güven’ gerekli’’

Başarının hiçbir zaman tesadüf olmadığını belirten Kılınç ‘’iyi bir eğitim için önce ‘güven’ gerekli.

Okullarının eğitim camiasına lider olduğunu ve bu başarının tecrübeli, enerjik bir ekip ile okul-aile iş birliğiyle yeni nesil okulculuk anlayışıyla gerçekleşiyor’’ şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Polat ‘’Gençlere güvenmemiz gerek’’

Yalova’nın büyüdüğünü ve birçok alanda ilimizin ses getireceğini belirten Polat ise, ‘’Gençlere güvenmemiz gerek. Onlara her alanda destek olarak, yeteneklerine fırsat tanınması için hep birlikte ele ele verelim.’’ Şeklinde düşüncelerini paylaştı.

Uzmanlar Koleji yönetimi olarak, Polat’a ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Uzmanlar Koleji’nin Kurucu Müdürü Abbas Kılınç ve İlkokul Müdürü Nergis Özeren bu tür iletişimlerle fikir alışverişlerinin sağlandığına vurgu yaptılar.

Polat ve Ballı ise ev sahipliklerinden dolayı Uzmanlar Koleji yönetimine teşekkürlerini iletirlerken, eğitim camialarına ile her türlü desteği, basılı, dijital ve görüntülü yayın kanalı ile vermeye hazır olduklarını söylediler.