HABER: Abdullah Bozkurt

2020 asfalt sezonunun açılmasıyla Birinci Öncelik Programınca toplam 14 projede 20 km yol yapılması, İkinci Öncelik Programınca toplam 7 projede 10 km yol yapılmasını hedefleyen Yalova İl Özel İdaresi çalışmalarına devam ediyor. İl Genel Meclisinin aldığı kararla da yapılması planlanan 30 km asfalt yola ek olarak toplam 21 projede 22 km yol yapılması planlamaktadır. Sezon içerisinde yaklaşık olarak 52 km yol yapılması planlanıyor.

Bu kapsamda Yalova Valisi Muammer Erol, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahanlı, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Fettan Engin, İl Genel Meclis Üyeleri İdris Durmuş, Hayrullah Sarıhan, Oktay Atik ve Dereköy Muhtarı Hidayet Köken Dereköy’de yapımı devam eden yol çalışmalarını incelemek için bir araya geldi.

Cuma namazı sonrası Dereköy’de İl Özel İdaresi Tarafından yapımına başlanan köy yolu çalışması yerinde incelemek için Dereköy’e geçen Vali Erol, köylülerle bir araya geldi. Köy halkıyla sohbet eden Vali Erol daha sonra yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek için çalışmaların yürütüldüğü alana geçti. Burada İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahanlı’dan bilgi alan Vali Erol, yol yapımında çalışan işçilere kolaylıklar diledikten sonra programını sonlandırdı.