Akyol, Altınova’yı ziyaret etti. Çavuşköy ve Sermayecik Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Akyol ve beraberindekiler, çalışmalar hakkında bilgi verip talepleri dinledi. Akyol, daha sonra AK Parti Altınova İlçe Teşkilatının haftalık toplantısına katıldı.

“Tek tek tokalaştılar”

Çavuşköy Muhtarı Riyasettin Kızılkaya, S.S. Çavuşköy Orman Perileri Kadın Üretim ve İşletme Kooperatif Başkanı Gönül Uysal Erdoğan ve vatandaşlar tarafından karşılanan AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve beraberindekiler Çavuşköylüler ile tek tek tokalaşıp sohbet ettiler.

“Kadınlarımızın yanındayız”

Mezguaşe’nin Yeri isimli yerde yöresel ve doğal Çerkez yemekleri ikram edilen Akyol ve beraberindekiler samimi ortamda vatandaşlarla sohbet ettiler. Kooperatifi kuran kadınları kutlayan Akyol, “Kadınlarımızın hazırladığı lezzetli el emeği ürünleri tatma fırsatı bulduk. Kadınlarımız kurduğu bu kooperatifin çalışmalarında ve gelecek projelerinde her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Yakın ilgi ve sıcak ev sahiplikleri için çok değerli kooperatif üyelerimize teşekkür ediyoruz.” Dedi.

“Geniş katılım”

Akyol ve beraberindekiler daha sonra Sermayecik Köyü’nü ziyaret etti. Akyol’un köy ziyaretlerine; Altınova Kaymakamı Ahmet Regaip Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, AK Parti Altınova Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, AK Parti Altınova İlçe Yönetimi, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.