Milli futbolcu Engin Verel, Yalova ve özellikle Çınarcık ilçesinde gençlik yıllarında çok güzel günlerinin geçtiğini belirterek, yıllar sonra tekrar Çınarcık’ta olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Programa ilginin oldukça yoğun olduğu Çınarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki öğrenci buluşmasında, öğrencilerin bir birinden ilginç soruları, Milli futbolcu Engin Verel’i  bir hayli terletti.

TVF Başkanı Engin Verel, gençlerin bu denli dikkatli ve sorgulayıcı olmasından çok mutlu olduğunu belirterek, programı hazırlayan okul yönetimine ve Yalova TÜRFAD Başkanı İbrahim İnce’ye teşekkürlerini iletti.

Verel, ‘’Gençlerin yanındayız’’

Verel, gençlerin gelişmesine katkı sağlayan ve bu sosyal etkinliğe ev sahipliği yapan Çınarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdülhalik Uyanık ve Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak’a teşekkürlerini iletti.

İnce, ‘’Elimizden gelen desteğe vermeye hazırız’’

Çınarcık Anadolu İmam-hatip Lisesi tarafından düzenlenen ‘Söyleşi Günleri’ programına, Türkiye Futbol Vakfı başkanı ve FB, GS’li eski Milli futbolcusu Engin Verel  ile Yalova TÜRFAD Şubesi Başkanı olarak öğrenciler ile beraber olduklarına belirten, Başkan İbrahim İnce, Çınarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine, okul yönetimi ve Çınarcık Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederek, her zaman ellerinden gelen desteğe vermeye devam edeceklerini söyledi.