Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Işılak, yazılı olarak yapmış olduğu basın açıklamasında; “Dünya ve ülke olarak hassas bir süreçten geçmekteyiz. Böyle hassas günlerde bizde Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu Olarak sağlık anlamında önemli bir hamle yaparak Yalova’mızın köklü sağlık kurumlarından olan Özel Aktif Hastanesi Aktif Sağlık Grubu ve yine Uzmanlar Yalova Hastanesi ile protokol imzaladık.

Derneğimize kaydı bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimiz başta olmak üzere tüm kantin işletmecilerimiz, üyelerimiz, kantin işletmelerimizde bulunan kantin çalışanlarımız ve bu çalışanlarımızın birinci derece yakınları yani anne, baba, kardeş, eşleri ve çocukları olmak üzere derneğimiz tarafından yönlendirilen tüm üyelerimiz şehrimizde bulunan bu iki güzide sağlık kurumlarımızdan yararlanacak ve faydalanacaklardır.

Başta Federasyonumuz ve derneğimiz çatısı altında bulunan üyelerimiz, muayene, tahlil, röntgen, tetkik, ayakta tedavi, fizik tedavi imkanları başta olma üzere çeşitli sağlık hizmetlerinden faydalanacaklardır. Bizde Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu olarak her iki sağlık kurumumuza ve bu kurumlar nezdinde kurumların temsilcisi olan Behiye Dereli hanımefendinin şahsına teşekkür eder, tüm üyelerimize de hayırlı ve sağlıklı günler dileriz” dedi.