Yalova’da yürütülen Covid-19 aşılama çalışmalarında en az 1 doz aşı olan vatandaşların oranının %75'e ulaştığını aktaran Dr. Eray, “Yalova’mız hak ettiği renk olan mavi ile buluşmuştur. Bu başarı Sayın Valimizin himayelerinde büyük özveri ve gayret ile çalışan sağlık ordumuzun başarısıdır. Göstermiş oldukları emeklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

Eray, aşılanmaya davet etti

Aşılamanın kesintisiz bir şekilde devam etmesi için Yalova’nın tüm sağlık tesislerinde ve vatandaşların yoğunlukla kullandıkları AVM, tersane, fabrika, pazar yeri gibi alanlarda aşı uygulama noktaları kurduklarını kaydeden İl Sağlık Müdürü Eray, “Ayrıca evde bakımı yapılan hastalarımıza da evde aşı hizmeti verilmiştir. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan, aşılamaya konunun bilincinde olarak büyük duyarlılıkla ilgi gösteren Yalovalı hemşerilerimizi tebrik ediyorum” diyerek, henüz aşı olmamış vatandaşları da en kısa sürede aşılanmaya davet etti.

Vali Erol’dan tebrik

Yalova Valisi Muammer Erol da Yalova Sağlık Müdürlüğünün çalışmalarından duyduğu memnuniyeti, “Sağlık Müdürümüz başta olmak üzere tüm sağlık görevlilerimiz ve Yalovalı vatandaşlarımızı bende kutluyorum. %100 e kadar devam, hep beraber” ifadeleriyle dile getirdi.