Yalova Belediyesi Ramazan aynın 15nci gününde iftar buluşması ve etkinliği düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na kurulan sofralarda aynı anda binlerce Yalovalı buluştu. Etkinliğe ev sahibi Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk eşi ve çocuklarıyla birlikte katıldı. AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları, protokol üyeleri ve binlerce Yalovalı etkinliğe iştirak ederek, iftar sofrasını bereketlendirdi.

2 Yıl Sonra Yeniden İftar Sofralarında Buluştuk

Bayramda Yalova’da sürücülere 4 buçuk milyon lira ceza yazıldı Bayramda Yalova’da sürücülere 4 buçuk milyon lira ceza yazıldı

İftar yemeği sonrasında duanın ardından Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk meydanı dolduran binler Yalovalıya seslendi. Tutuk yaptığı konuşmada; “Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Yalova Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza hepiniz hoş geldiniz.

Bereket ve hayır günleri olan bu ayda Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Rabbim Ramazan Bayramına da erişmeyi hepimize nasip eylesin.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını dolayısıyla 2 yıldır, Ramazan aylarını sevdiklerimizden uzak buruk bir şekilde geçirdik. O coşkulu iftar sofralarından uzak kaldık. İstedik ki en büyük ailemiz olan Yalova ailesiyle hep birlikte bir arada olalım iftar sofrası bereketini hep birlikte yaşayalım.

Hepinize bu gecede bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Ayaklarınıza sağlık. Başta salgın hastalığın ve coğrafyamızda yaşanmakta olan savaşların en kısa sürede sona ermesini temenni ediyorum. Huzur ve barış içerisinde nice Ramazanları, Bayramları hep birlikte geçirmeyi Yüce Allah’tan diliyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Vekili Tutuk’un ardından AK Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş de birer konuşma yaparak vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

Yücel Arzen Sahne Aldı

İftar yemeği sonrasında Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliği gerçekleşti. Etkinlikte Yücel Arzen sahne aldı. Arzen, birbirinden güzel şarkıları Yalovalılar için seslendirdi. Gecenin sonunda Arzen’e Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman teşekkür çiçeği takdim etti.

Ramazan Klasiği Hacivat-Karagöz

İftar buluşmasında Ramazan ayının olmazsa olmazlarından Hacivat ve Karagöz’de meydandaydı. İftar öncesi program yapan ikili daha sonra alanda dolaşarak çocukları eğlendirdi.

Etkinlikte Ramazan şerbeti ile macunda dağıtıldı.