Toplam 41 çocuk sünnet edildi

Sünnet olan 41 çocuk için birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi. Yalova Belediyesi’ne ait üstü açık tur otobüsü ile şehir merkezinde konvoya katılan çocuklar, mutluluklarını çevredeki insanlara el sallayarak gösterdiler. Konvoya katılan Belediye Başkanı Vefa Salman, çocuklarla birlikte halkı selamladı.

Salman “İnşallah Yavrularımızın Damatlıklarını da Görmek Nasip Olur”

Şehir turunun ardından Gazipaşa Caddesi Mini Amfi de çocuklar ve aileleri için etkinlik düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi Siirt İl Başkanı Nevaf Bilek’in de katıldığı etkinlikler, Mevlid-i Şerif okunup duaların edilmesi ile başladı.

Ardından vatandaşlara seslenen Başkan Vefa Salman; “Geleneksel hale gelen sünnet şölenimizde bu yıl 41 çocuğumuzun mürüvvetini yaşadık. Sünnet olan çocuklarımızı ve ailelerini kutluyorum. Anne, baba ve aile büyüklerinin en özel günlerinden birisini hep birlikte yaşıyoruz. İnşallah yavrularımızın damatlıklarını da görmek nasip olur” dedi. Etkinlikte sünnet olan çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Salman, çocukların her birine hediyelerini takdim etti.

Gecenin sonunda Yalova’nın sevilen sesi Hakhan, başta çocuklar ve aileleri olmak üzere tüm Yalovalılara unutulmaz bir gece yaşattı.