Mezarlık Hizmetleri, Ulaşım, Kurban Pazarı ve çeşitli ikramlarla vatandaşların yanında olan Yalova Belediyesi birçok noktada çalışmalarını sürdürdü.

Bayram öncesinde başlayan ve bayram boyunca süren çalışmalarda, vatandaşların mezarlık ziyaretlerini kolayca yerine getirebilmesi için servisler koyuldu. Ayrıca mezarlık ziyareti yapan vatandaşlar gül suyu kokularıyla karşılandı ve Yalova Belediyesi tarafından lokum ikram edildi.

Yaşlı ve engelli vatandaşları da düşünen Yalova Belediyesi mezarlık önünde hazır olarak bekleyen araçlarıyla hizmetlerini sürdürdü.

Kurban Pazarında günler öncesinden başlayan çalışmalar bayram boyunca yapılan kontrollerle sürdü. Bayram öncesi vatandaşların Kurban Pazarına ulaşabilmesi için servisler koyuldu. Bayram günü ise kurbanlıklarını kesmek için gelen vatandaşlar hijyenik koşullarda ibadetlerini gerçekleştirmiş oldu. Öte yandan Bayram boyunca nöbet sistemi ile çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri 153 çağrı merkezine vatandaşların iletmiş oldukları talepleri ivedilikle çözüme kavuşturdular.