Derneğin Kurucu Başkanı olan Sinan Giray’ın yardımcılığını üstlenen Hatice Sükmen tek aday olarak 15 yönetim kurulu üyesinin oy birliğiyle Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi Derneğinin Başkanı seçildi. Deneğin Onursal Başkanlığı'na da Kurucu Başkan Sinan Giray seçildi.

Giray, “Başarıyı kadınların ve gençlerin etkin çalışmalarıyla sağladık

15 yönetim Kurulu üyesinin 11’i kadınlardan oluşurken 4’ü erkeklerden oluştu. Konu hakkında değerlendirmede bulunan Onursal Başkan Sinan Giray, “Biz burada başarıyı kadınların ve gençlerin etkin çalışmalarıyla sağladık. Yeni Başkan Hatice Sükmen ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi’nde STK'lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Onursal Başkan Giray, 15 yıldır aynı yönetim kurulu üyeleriyle çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. 2019 yılında Bağlarbaşı Mahallesindeki Cemevi ve Kültür Merkezi’nin yapımında da birlikte çalıştıklarını aktaran Başkan Giray, “İnanç ve kültür alanında çalışmalar yürütüyoruz. Önceliğimiz öğrencilere yardımcı olmak. Onlara burs ve yurt imkânı sunmak. Güçlü kadınlar için özellikle kız öğrencilerimize öncelik veriyoruz. Bundan sonraki hedefimiz sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık vermek olacak” açıklamasında bulundu.

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi Derneği yönetim Kurulu üyeleri; Hatice Sükmen, Elhan Dikyol, Derman Tayşı, Müslüm Aslan, Turan Çil, Nihat Oğluç, Önay Ünal Şeref, Suriye Coşkun, Birgül Giray, Ersin Telek, Binnur İzgi, Vahap Bektaşoğlu, Mediha Sevindik, Birgül Oğluç ve Şule Giray oldu.