Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen eş zamanlı, planlı operasyon ve şok baskınlarda belirlenen ikamet adresleri, eklentileri ve müştemilatlarında 14 Şüpheli Şahıs emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

Narkotik maddeler arama detektör köpeği “Zeytin” inde katıldığı aramalarında; 85 Gram Esrar Maddesi, 80 Adet Sentetik Ecza Grubu Hap, 5 Gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) Maddesi, 5 Gram Metamfetamin Maddesi, 3 Adet Hassas Terazi, 1 Adet Ruhsatsız Tabanca ve 3 Adet Fişek,1 Adet Uyuşturucu Madde İçiminde Kullanılan Cam Aparat, ele geçirildi.

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu ile ilgili olarak gerçekleştirilen operasyonel çalışmada; ekip görevlilerince yakalanarak gözaltına alınan, O.Y. İ.A. Y.A. E.A. C.F.  A.G. B.Y. Z.P. E.Y.  Ş.K. K.S. H.D. S.D. ve Suça Sürüklenen Çocuk M.C. olmak üzere 3’ü kadın toplam 14 şüpheli şahıs hakkında Narkotik suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce haklarında düzenlenen işlemlerin tamamlanması ile adli makamlara sevk edildiler.

Emniyet güçleri tarafından yapılan çalışmalar esnasında, İ.A. isimli şahsın hırsızlık suçlarından adli makamlarca hakkında aranma ve yakalanma kararı bulunmasının tespiti ile yakalanarak adli makamlara sevki sağlandı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde, halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve sağlıklı yarınlar için çalışmaların aralıksız devam edeceği açıklandı.