Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan EMİTT Fuarı 26-29 Ocak’ta İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’ta gerçekleştirilecek.

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 110 metrekarelik bir alanda kuracağı stantla Yalova’yı temsil edecek. Tüm ilçe belediyeleri ile ortak hareket eden Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hazırlıklarının son aşamasına geldi. Fuarda her ilçenin ayrı bir masası olacak ve ilçelere özgü ürünler, el sanatları sergilenecek. Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali 110 metrekarelik bir alanda kuracakları stantta Yalova’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını belirtirken destek olan İl Özel İdaresi ve tüm ilçe belediyelerine teşekkür etti.

 

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü basını unutmadı

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü,  Yalova’dan EMİTT Fuarına katılacak basın mensupları için araç tahsis etti. Basın mensuplarını EMİTT Fuarına götürecek olan araç 26 Ocak sabah saat 08.00’da Yalova Kent Müzesi’nin önünden hareket edecek.

 

Yalova Belediyesi Fuara ayrı olarak katılıyor

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner 120 metrekarelik alanda Yalova’nın turizm değerlerini tanıtacaklarını belirtti. Güner, Yalova standını ziyaret edecek misafirlerin  kuracakları “Yürüyen Köşk” maketinin içinden geçerek standa ulaşacaklarını söylerken kağıt yapımı için work shop düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi. Belediye Başkan Yardımcısı Güner ayrıca, Yalova’nın sabun çiçeği yapımında marka olma yolunda ilerlediğini belirtirken sabun çiçeği yapımıyla ilgili de work shop düzenleyecekleri bilgisini verdi.  Haber: Sezgin Altınel