1. Madde; 5302 sayılı İl Özel İdaresi kanununun 47.’nci maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 40 ve 41. Maddeleri doğrultusunda hazırlanan, Yalova İl Özel İdaresinin 2021 Mali Yılı kesin hesabının, 5302 sayılı İl Özel İdaresi kanunun 47. Maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe yönetmeliğinin 40. Maddesi gereğince, İl Genel Meclisi tarafından incelenerek meclis başkanı tarafından oya sunularak meclis üyelerince kabulüne karar verildi.

2. Madde; İl Genel Meclisince oluşturulan, Plan ve Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü ile Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kadrolarının iptal edilerek, yerine ilin nüfusu, fiziki ve coğrafi yapısı, ekonomik, yapısına ve ihtiyacına uygun 1. Dereceli ‘’Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’’ kadrosu ile 1. Dereceli ‘’Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü’’ kadrosunun ihdas edilmesi, ayrıca ihtiyaca binaen 1 adet, 1. Dereceli Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü kadrosu 1 adet 1. Dereceli müdür kadrosunun ihdas edilmesi konusu meclisçe görüşülüp meclis başkanının oya sunmasının ardından maddenin onayına karar verildi.

3. Madde; İl Özel İdaresinin görev ve sorumlulukları alanında bulunan (yeşil ve mavi yol dahil) ve bozuk olan ana ve bağlantı yollarının asfaltı sathi kaplama yapılması konusunda idare tarafından sunum marifetiyle meclise bilgi verilerek meclis başkanı tarafından madde oya sunuldu. Meclis kararıyla maddenin onayına karar verildi.

18 yıl hapisle aranan zanlı Armutlu'da yakalandı 18 yıl hapisle aranan zanlı Armutlu'da yakalandı