Rock grubu Mentra, gençlerdeki kirli sanayi ön yargısını değiştirmek için daha önce yayınlanan sanatçı Ragga Oktay'ın parçasını kendisiyle düet yaparak tekrar yorumladı.

Yalova Makine İhtisas OSB, Y ve Z kuşağının kafasındaki kirli sanayi anlayışını yıkmak adına çalışmalarına devam ediyor. Gençleri yeni hayata geçecek OSB’de yerli, yenilikçi ve yeşil düşünceleri tanıtmaya çalışan OSB yönetimi, Ragga Oktay ile yaptığı çalışmaya bir yenisini daha ekledi. 'Yerli, Yeşil, Yenilikçi' adlı şarkı bu kez rock grubu Mentra ile coverlandı.

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir,

"Ragga Oktay'ın geçtiğimiz yıl OSB'miz için, kendisinin çok sevilen 'Yeniden' şarkısından uyarladığı 'Yerli Yeşil Yenilikçi' düzenlemesi, şimdi de rock versiyonu ile yeniden sizlerle. Ragga Oktay ve Mentra Grubu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

Türk sanayisinin en büyük sıkıntısının insan gücü olduğunu ifade eden Özdemir, bu tür çalışmalarla gençlerin kafalarındaki kirli sanayi düşüncelerini değiştirerek yepyeni bir sanayi anlayışı oluşturmak istediklerini kaydetti.

Özdemir, “Yerli, Yeşil, Yenilikçi, Yüksek Teknolojili ve Yalın olmak üzere 5Y felsefesi ile çıktığımız bu yolda üretimin ve değerin her alanını önemsiyoruz. Her adımımızı genç kuşağın yarınlara umutla bakabilmesi için atıyoruz. Gençlerimizle aynı dili konuşuyor, aynı dertleri ediniyor ve aynı umutları paylaşıyoruz. Bu doğrultudaki çalışmalarımız ile sık sık karşınızda olacağız.” ifadeleri ile sözlerini noktaladı.