Yalova Manşet Gazetesi’nin 800. sayısını geride bırakmanın onur ve gururu, Sporium Alança’da, Mel-Ay Medya Grup bünyesinde çalışan personel ve yazarlarla bir araya gelinerek kutlandı.  

  MEL-AY Basın Yayın Reklam Tic. ve Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Polat, Yalova Manşet, Çiftlikköy ve Çınarcık Gazetelerinin Sorumlu Yazı İşleri Müdürleri, muhabirler, reklam halkla ilişikler, yazarlar ve dağıtımda görev alan çalışanlar, bu anlamlı günde kahvaltıda buluştu.

  MEL-AY Basın Yayın Reklam Tic. ve Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Polat, kahvaltı öncesi MEL-AY Basın Yayın Reklam Tic. ve Ltd. Şti. bünyesindeki yayınlarda yeni yeni görev alan personeli bir bir tanıttı. Gerek 18. yılını ve 800. sayısını geride bırakan Yalova Manşet Gazetesi çalışanları, gerek Çiftlikköy ve Çınarcık Gazetesi’nde emek sarf eden personel ve gönüllü yazı yazan yazarlara verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 Yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Polat, ‘Gazete ve haber sitelerimiz bünyesinde yer alan, tüm personelimize verdikleri emekleri için teşekkür ediyorum. Bugün bu kahvaltıda buluşmamıza vesile olan durum, Yalova Manşet Gazetesi’nin 800. Sayısını geride bırakmamızdır. Amaç, birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla tanışmaktır.

  Hafta sonu, bir sonbahar sabahında, emeği geçen tüm arkadaşlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Daha önceleri, Çınarcık ve Çiftlikköy Gazetelerinin 100. sayılarında yaptığımız çeşitli etkinliklere, Yalova Manşet Gazetesi ile bir yenisini ekledik. Katımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim’ dedi.

 Sporuim Alança’nın özenle hazırladığı kahvaltılı buluşmada, MEL-AY Basın Yayın Reklam Tic. ve Ltd. Şti, çalışanlarıyla, yazar ve yönetim kurulu başkanı, fikir alışverişinde bulundular. Hayata geçirilecek yeni projelerden hakkında da görüş alışverişi yapıldı.

  Gazete Marmara İmtiyaz Sahibi Yakup Akkaya ve Blue Magazin muhabiri Vedat Yılmaz’da Yalova Manşet Gazetesi’nin bu anlamlı gününde, MEL-AY Basın Yayın Reklam Tic. ve Ltd. Şti. ailesiyle beraber oldular.    

Haber: Yasemen Yeter