Haber/Abdullah Bozkurt

Memleket Partisi Yalova İl Başkanı Ertan Şener’in kızı Yelda & Berk çifti, 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü Emdoha Magıc Life’da dünya evine girdi.

Saat 19.00’da gerçekleşen düğüne Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Memleket Partisi Yalova Milletvekili Özcan Özel, AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Belediye Başkanvekili Mustafa Tutuk, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ayhan Polat, birçok yerel siyasetçi, dernek ve STK’ların başkan ve yöneticileri katılım gösterdi.

Genç çiftin nikahını kıyan Yalova Belediye Başkanvekili Mustafa Tutuk, Aile Cüzdanını genç çifte vermesi için Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye teslim etti.

Genel Başkan İnce, “Birbirinizi çok sevin, birbirinizi hoş görün. Hayat böyle daha güzel olur daha anlamlı olur” nasihatinde bulunarak, Aile Cüzdanını gelin Yelda’ya teslim etti.

Tüm şahitlerin genç çifte iyi dileklerinin ardından toplu fotoğraf çekimi ve yapılan ikramların ardından nikah sona erdi.

Mel-Ay Medya Grup olarak, genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileriz.